SENIOREN ZWEMMEN

Zwemmen is een heel plezierige en gezonde vorm van lichaamsbeweging. De meeste 50 plussers zijn de zwemkunst machtig, maar ook als u niet kunt zwemmen, kunt u in het zwembad actief zijn. Er zijn speciale activiteiten in borstdiep water, waar iedereen aan deel kan nemen.

Bewegen is goed voor iedereen. Dat staat als een paal boven water. Zwemmen is niet alleen goed voor uw lichaam, het is ook een gezellige en ontspannende bezigheid.

Luistert u maar eens naar mensen in uw kenniskring, die regelmatig zwemmen. Tien tegen één dat zij niet meer zonder zwemmen kunnen!

Onze senioren activiteit is een vorm van watergymnastiek. In de watergymnastiek worden door een gevarieerd aanbod van oefeningen spieren en gewrichten soepel gemaakt of gehouden. En dat maakt het bewegen in het dagelijks leven weer wat gemakkelijker.

In de les laat u u meeslepen door de heerlijke muziek. Wij weten het zeker: u kunt niet stil blijven staan. De muziek en het inspirerende voorbeeld van de instructrice zullen het u niet moeilijk maken om te blijven bewegen.

Het Seniorenzwemmen vindt plaats in lekker verwarmd water van circa 32 graden celsius.

LESUREN SENIOREN ZWEMMEN

Maandag           –
Dinsdag            09:30 tot 10:00 uur
Woensdag         –
Donderdag        –
Vrijdag                –
Zaterdag            –
Zondag               –

MELD JE NU AAN!

Voor onze senioren zwemlessen.
Eenmalig inschrijfgeld: €17,-.
1x per week 30 minuten, €32,- per maand.