VOLWASSENEN

Aquarobic is bewegen op muziek in het water. Een gevarieerde programma van spierversterkende en conditionele combinaties wat uw algemene fitheid stimuleert. De leeftijd van deze doelgroep varieert tussen de 30 en 60 jaar.

Indien u deze informatie heeft opgevraagd bent u waarschijnlijk zwanger. Zo ja, dan willen wij u hiermee eerst van harte feliciteren. Geniet van uw zwangerschap en kom zwangerschapszwemmen om te ontspannen, uw conditie op peil te houden en voor de gezelligheid.

Deze doelgroep is bedoeld voor klanten boven de 18 jaar en een minimale lengte van 1.65 meter. (Geen toezicht bad) De groep bestaat uit maximaal 6 personen.

Deze zwemles is voor ouderen vanaf 55 jaar of ouder.

Deze zwemles is voor ouderen vanaf 55 jaar of ouder.

Voor volwassenen, en tieners vanaf 18 jaar die de zwemkunst nog niet machtig zijn, bestaat de mogelijkheid zwemles te krijgen.

Zwemmen is een heel plezierige en gezonde vorm van lichaamsbeweging. De meeste 50 plussers zijn de zwemkunst machtig, maar ook als u niet kunt zwemmen, kunt u in het zwembad actief zijn. Er zijn speciale activiteiten in borstdiep water, waar iedereen aan deel kan nemen.

Veel mensen die lijden aan overgewicht schamen zich over hun lichaam. Het kost hen extra veel moeite om de eerste stap te zetten naar meer bewegen. Jammer! Want zwemmen is één van de beste vormen van beweging voor iedereen met overgewicht.

Aqua variatie is een les die verschillende wateractiviteiten bevat. Tijdens de verschillende lessen zult u o.a. trimzwemmen, aqua-joggen, aqua-robics en aquagymen. Door deze variatie blijven de lessen altijd leuk en uitdagend.

AquaTherapie / Hydrotherapie is voor iedereen die met of zonder medische klacht aan de conditie wil werken en soepele spieren en gewrichten wil krijgen of behouden. Een verwijzing van de huisarts of specialist is niet nodig. Iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden.