AQUA MAMA

Indien u deze informatie heeft opgevraagd bent u waarschijnlijk zwanger. Zo ja, dan willen wij u hiermee eerst van harte feliciteren. Geniet van uw zwangerschap en kom zwangerschapszwemmen om te ontspannen, uw conditie op peil te houden en voor de gezelligheid.

Sporten tijdens de zwangerschap is gezond. Echter veel sporten worden afgeraden of kunt u niet tot het einde van uw zwangerschap volhouden. Zwemmen is één van de weinige sporten die u veilig kunt beoefenen en tot het einde van de zwangerschap kunt blijven doen.

U bepaalt zelf of u al vroeg in uw zwangerschap wilt gaan deelnemen of pas tijdens de laatste loodjes. Een ervaren vaste instructrice verzorgt iedere week een gevarieerd lesprogramma. U doet altijd naar eigen kunnen mee. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende oefenmaterialen.

Ervaar hoe het is om het water uw buik te laten dragen en ontspan. Houd uw conditie op peil en voel u fit tijdens uw zwangerschap. Ook draagt het zwangerschapszwemmen bij aan een snel herstel na de bevalling.

Wissel ervaringen uit met ‘lotgenoten’ en geniet van de gezelligheid van het sociale gebeuren.

U hoeft bij ons niet van een steil trapje te water. Een brede luie trap met leuningen brengt u naar het borstdiepe water.

Zwangerschapszwemmen is in tegenstelling tot andere zwangerschapsactiviteiten geen cursus. U stroomt in wanneer u wenst en stopt wanneer u bevallen bent. En na een paar maanden kunt u verder gaan met babyzwemmen.

Mocht u een keer niet kunnen of ziek zijn dan kunt u zich eenvoudig afmelden via onze website en de les inhalen tijdens het vrijzwemmen.

LESUREN AQUAMAMA & PRIJZEN

Zwangerschapslessen wordt elke donderdagavond 19:00-19:45 uur gegeven.

U betaalt eenmalig inschrijfgeld van €20,-. De contributie all-in bedraagt €37,- per maand, vanaf week 34 in uw zwangerschap kunt u betalen per les.

MELD JE NU AAN!

Voor onze Aquamama lessen.